مشاوره حقوقی رایگان - خروج غیر قانونی از کشور

با سلام
بنده 6 ماه پیش به صورت غیر قانونی از مرز ماکو از کشور خارج شدم و به ترکیه رفتم و به محض ورود به ترکیه در وان دستگیر شدم و خودم رو تبعه افغان جا زدم و بعد از 1ماه ازاد شدم و نامه 10 روزه برای معرفی خودم دریافت کردم که اقدام نکردم الان بعد از 6 ماه میخام برگردم ایران میخاستم مجازاتم رو بدونم چون من هیچ کس رو تو ایران ندارم و بزرگ شده پرورشگاه و بهزیستی هستم در ضمن خدمت هم نرفتم
ممنون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

حبس اما میتوان به جریمه نقدی تبدیل کرد یا تعلیق نمود

پرسشگر :

سلام چند ماه حبس

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر به خاطر همان جرم در ترکیه مجازات شده باشید علی القاعده مجازات سنگینی در این خصوص در بر نخواهید داشت

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, حبس از دو ماه تا شش ماه یا پرداخت جریمه نقدی یا هر دو مجازات بسته به نظر دادگاه
غالبا جزای نقدی حکم داده میشود .