مشاوره حقوقی رایگان - گزینش

با سلام
بنده مراحل گزینشی خود رابا موفقیت انجام داده ام
ولی از طرف گزینش به من گفتن که رد شدی

و من خواستار بررسی پرونده خود را کردم
و حالا به من جواب درست نمیدن که چرا رد شدم
و هر دفعه یک بهانه میارند
میخاستم ببینم از کجا میتونم پیگیر پرونده باشم تا نتیجه بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع درخواست دهید تا بررسی شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هسته مركزي گزينش سازمان مربوط يا گزينش مركزي در رياست جمهوري

مصطفی نجمی نژاد

جناب آقای مصطفی نجمی نژاد :

درود.اگر سازمان مدنظر شما دولتی باشد می توانید از طریق دیوان عدالت اداری مسئله را پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به گزینش اعتراض نمایید تا در هیات مرکزی یا هسته گزینش اعتراض شما بررسی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع درخواست دهید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
معترضین با آرا گزینش می‌توانند تاحداکثر دوماه
پس از ابلاغ رای درهر مرحله به واحد رسیدگی لا شکایات مراجعه کنندوشکواییه خود رابصورت کتبی تقدیم کنند.واعتراض باید توسط شخص داوطلب باشد.ابتدا به هسته گزینش مراجعه ودرصورت رد اعتراض به هیات مرکزی گزینش اعتراض شود درغیراینصورت می‌توان ظرف دوماه به دیوان عدالت اداری شکایت کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هسته گزینش مراجعه ودرصورت رد اعتراض به هیات مرکزی گزینش اعتراض شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست در دیوان عدالت اداری اقامه نمایید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

سلام
در صورتی که در روند استخدام شما تاثیر دارد از طریق دیوان عدالت اقدام کنید

یک وکیل :

با سلام
تقاضا نمایید مراتب رد صلاحیت را به شما مکتوب العام نمایند شما میتواند بصورت مکتوب شکایت خود را در هسته گزینش ثبت نمایید اگر از ارگان مربوطه پاسخ مناسبی دریافت نکردید میتوانید اعتراض خود را در دیوان عدالت پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق همان مرجع گزینش پیگیری کنید.نامه بنویسید و علت رد را خواستار شوید نامه را ثبت کنید تا مکلف به پاسخگویی شوند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

میتوانید اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری بفرستید