مشاوره حقوقی رایگان - نسبت ناروا

سلام
در یک سایت مخالف نظام به نام ... تصویری از فردی به همراه متنی توهین آمیز با نسبتهای ناروا منتشر شده که صاحب عکس مدعی شده بنده این کار را انجام داده ام.
تحقیق کردم و متوجه شدم که انتشار عکس در سال 98 صورت گرفته است.البته ایشان حدود 9 ماه(بهمن 1400) قبل متوجه انتشار شده و علیه بنده ادعا کرده اند.
متاسفانه بنده سابقه محکومیت در رابطه با نشر اکاذیب در فضای مجازی را دارم و نگرانم آن محکومیت در تصمیم قاضی مؤثر باشد.
سوال بنده این است که امکان اثبات ادعای ایشان وجود دارد یا خیر؟
و این که نوع جرم و حداکثر مجازات آن چه خواهد بود؟
آیا تعلیق مجازات زندان در پرونده قبلی اعمال می شود؟
فقط یک تصویر هست با چند نسبت زنا و...
پيشاپيش از پاسخگویی شما متشکرم

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اگر جرم مزبور از طریق سایت های داخلی صورت گرفته باشد احتمال شناسایی فرد توسط پلیس فتا بسیار است عنوان مجرمانه مزبور اعم از قذف، توهین و درصورتیکه جرمی را نیز به ایشان نسبت داده باشید افترا می باشد که مجازات توهین و افترا جزای نقدی و قذف 80 ضربه شلاق است. در صورت صدور حکن محکومیت مجازات تعلیقی به اجرا گذاشته خواهد شد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باراثبات ادعا برعهده شاکی است ایشان باید موضوع رااثبات کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سابقه قبلی شما در دعوی نشر اکاذیب موثر در روند می باشد لیکن شاکی می تواند با ارائه دلایل و مستندات از جمله اسکرین شات و غیره ادعای خود را اثبات نماید
جرم مذبور مشمول توهین و قذف می باشد که مجازات آن شلاق و جزای نقدی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجازات قذف شلاق
و توهین جزای نقدی است، توهین ساده 6تا 24میلیون تومان مجازاتش میباشد.

بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ادله پرونده گویای این مطلب است و توضیحات دقی نیست