مشاوره حقوقی رایگان - کارآموزی در شرکت

سلام من یک هفته روز به عنوان آزمایشی در یه شرکت مشغول بودم که میخواستم به عنوان کارآموز استخدام شم ولی بنا به دلیلی دیگه نمیتونم برم اون شرکت ولی یه نوشته ای شرکت بهم داده بود که نوشته بود متعهد میشم که طولانی مدت با شرکت همکار کنم و امضا کردم
سوالم اینه که من شرکت رو ترک کنم این برام مشکل ساز میشه؟

پاسخ ها :

ترک کار توسط کارآموز تعهد کارآموز به شرکت کارآموزی در شرکت کارآموزی