مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از شهرداری

سلام. زمین بنده در طرح احداث میدان شهرداری قرار گرفته و از شهرداری شکایت کردم میخاستم بپرسم چه مدت از تاریخ شکایت طول میکشه که خسارت من را پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

میترا توانچه

میترا توانچه :

بستگی به تامین اعتبار دارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اولا صدور حکم بسته به حجم و تراکم پرونده های شعبه مرجوع الیه می باشد وقابل تعیین نیست ثانیا حتی در صورت محکومیت شهرداری می تواتد از مهلت یک ساله و نیمه استفاده نماید بنابراین توصیه میگردد بنحوی باشهرداری توافق نمایید (معمولا زمینی هم قیمت ملک مزبور به مالک اعطامی گردد)

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مدت قابل پیش بینی نیست

ولی مبلغ قیمت زمین قابل مطالبه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی معمولا دعاوی که یک طرف آن ها یک ارگان دولتی است کمی طول می کشد لذا صبور باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر در محاکم شکایت کرده اید منتظر صدور رای باشید