مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی در وضعیت ملک در طرح

سلام
بنده ساکن شهرستان هستم و زمینی دارم که به مدت 20 سال هست قسمتی از ان به علت عبور خیابان به عرض 20 متر در تعریض شهرداری میباشد که هنوز احداث نشده و من بعد از اینهمه سال بلاتکلیفی وقتی به شهرداری میرم برای گرفتن حق و معلوم شدن وضعیت به نتیجه نمیرسم و بهانه عدم بودجه کافی و یا ما داریم با مالکین صحبت میکنیم و به اصطلاح از سر باز میکنن و قصد جدی برای رسیدگی ندارن
به علت تعریض نه میتونم دور زمینم دیوار کنم و نه ساختمان بسازم، از طرفی چون در حد طرح مانده راه درستی هم ندارم در زمینهای پشتی که ازشون استفاده مسکونی کنم
اگر هم جواز ساخت بگیرم یا حتی نگیرم و یه ساختمان بسازم طبق گفته بخش حقوقی شهرداری مثل این میمونه که خودم با رضایت کل زمینم رو دادم به شهرداری و حقی در قسمت تعریضی ندارم این مشکل تمام ساکنین این قسمت هست و سوالم اینه چطور میتونم حقم رو از شهرداری بعد از چند دهه بگیرم و مجاب به انجام طرح چندین ساله کنم؟ واقعا خسته شدیم ایا راه قانونی و جدی هست که به حقمون برسیم؟
پیشاپیش ممنون از مشاورتون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
گفته نماینه گان محترم بخش حقوقی شهرداری که صرفاً مدرک تحصیلی حقوق ا دانشگاههای سوپرمارکتی دارند و قاعدتأ جانبداری اداره خود را میکنند وجاهتی ندارد ؛ چنانچه طرح مذبور ظرف مدت 5 سال از تاریخ تصویب اجرا نشود مالکین میتوانند تقاضای مجوز ساخت کنند و در صورت امتناع شهرداری و بلاتکلیفی مالکین؛ مجاز به طرح دعوا در دیوان عدالت اداری خواهید بود.