مشاوره حقوقی رایگان - کفالت

سلام وقت بخیر من یه فرزند دختر دارم که الان 16سالش هست و زمانی که یک سالش بوده جدا شدم چون طلاقم غیابی بود و شوهرم مهجول المکان بود حضانت فرزند رو موقت به من دادن و الان میخوام واسش دفترچه بیمه بگیریم و ببرش تو بیمه پدرم اداره بیمه گفتن باید حضانت یا کفالت داشته باشید دادگاه هم اقدام کردم و نامه دادن که فرزند دختر 9سال به بعد تصمیم حضانت با خودش هست و این واسه بیمه مورد قبول نیست لطفا راهنمایی کنید از کجا باید اقدام کنم و نامه رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همون حضانت قبلی را بدهید کفایت میکند

و الان بالغ محسوب میشود

در صورت عدم قبول مجدد به بازرسی یگان مربوطه یا اداره حقوقی سازمان مربوطه مراجعه کنید

بازهم نشد برای اقامه دعوا دیوان عدالت اداری و یا اقامه دعوای حقوقی در دادگاه عمومی و حقوقی را انتخاب کنید

اگر خواهید گفت چه جوری ؟؟؟/ پاسخ -:با گرفتن وکیل یا بهرمندی از مشاوره حقوقی