مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام روزبخیر .
یکی از دوستان بانکیم برام وام ازدواج تهیه کرد البته این وام به نام من نیست قرار شد که یکی از ضامن من ببرم ویکی خودش و هر دو وام 120 من بردارم، و اقساط من پرداخت کنم در واقع بخرم وامشون .
من دو طرف مقابل نمیشناسم،برای محکم کاری چه کاری انجام بدم . .
آیا تعهد محضری میتونم بگیریم
یا چک ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید چک یا سفته بگیرید.
توجه داشته باشید خرید و فروش وام غیر قانونی است ولی در عمل خرید و فروش می شود

یک وکیل :

با سلام بنظر میرسی شما باید تضمبن پرداخت اقساط را به ضامنین بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چک یا سفته بابت ضمانت اما خرید و فروش وام غیر قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید تعهد و تضمین به صاحب
وام بدهید و نه طرف مقابل تضمین به شما بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما هر تعهد و قراردادی که ببندید در مقابل بانک اعتباری ندارد

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

اگرضامن ازطرف شماباشه ممکن است به دردسربیفتید
درکل پیشنهادقانونی ‌خوبی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقرار نامه ای در اینخصوص در دفترخانه تنظیم کنید و چک یا سفته بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقرار نامه و وکالت محضری برای تمام امور بانکی مربوط به وام ازدواج و برداشت از همان حساب از وی بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سفته بگیرید یا قرارداد خصوصی صحیح باید منعقد شود