مشاوره حقوقی رایگان - ابطال متارکه

طی طلاق توافقی که زوجه با بذل کل مهریه 250سکه در قبال طلاق و قبول زوج از مبلغ مبذوله گواهی عدم امکان سازش صادر و طلاق خلعی ثبت و طلاقنامه صادر شده است. از طرفی طبق سند نکاحیه مهریه زوجه 150سکه بوده است، با توجه به اینکه 100سکه باقیمانده را هنوز زوجه به زوج نپرداخته است، آیا کلیه دیون از طرف زوجه نمیبایست پرداخت شده سپس صیغه طلاق جاری شود؟ نوع طلاق همان خلع صحیح است یا اینکه با توجه به عدم پرداخت دیون (کل مبلغ مهریه)که در رای دادگاه نیز اشاره به بذل کل مهریه شده است نوع طلاق به رجعی تبدیل میگردد که زوج حق رجوع داشته باشد؟در اینصورت چنانجه زوج قصد رجوع داشته باشد چه اقداماتی باید انجام گیرد؟ آیا زوج میتواند به همان دفترخانه که طلاق را ثبت نموده است مراتب رجوع را اعلام نماید؟ یا اینکه از همان دادگاه بدوی که رای را صادر نموده، رای اصلاحی مبنی بر رجعی بودن طلاق را درخواست نموده و با رای اصلاحی به دفترخانه جهت ثبت رجوع مراجعه نماید؟ یا اینکه میبایست دادخواست دیگری در دادگاهی دیگر ارایه نماید در اینصورت در ستون خواسته چه مطلبی باید بعنوان خواسته مطرح گردد. ایام عده هنوز باقی است.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال مذکور تکراریست و قبلاً به این سؤال توسط همکاران محترم پاسخ الکترونیکی مجانی و رایگان ارائه شده و طرح مجدد آن بلاوجه و بی مورد است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به گمانم این دو یا سومین دفعه طرح این سوال است
پیشنهاد می کنم جهت تنویر ذهد حضوری خدمت یکی از وکلای محترم دادراه در شهرر خود برسید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،طلاق خلع آن است که زن به واسطهٔ کراهتی که از شوهر دارد، در مقابل مالی که به شوهر می‌دهد، طلاق بگیرد، اعم از اینکه مال مزبور عین مهر یا معادل آن یا بیشتر یا کمتر از مهر باشداین طلاق از نوع طلاق بائن است یعنی شوهر حق رجوع ندارد، مگر آنکه زن پشیمان گشته و مال خود را پس بگیرد. زن در مدت عده حق رجوع به عوض را دارد و در صورت این کار طلاق بائن به طلاق رجعی تبدیل می‌شود،بنابراین رجوع مرد اثری ندارد.موفق باشید

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین

یک وکیل

مشاوره حضوری توصیه میگردد