مشاوره حقوقی رایگان - اجاره پشت بام به دکل مخابراتی

باسلام
بنده اپارتمانی را خریداری نمودم که روی پشت بام آن دکل مخابراتی ... بود ولی بنده متوجه نشده ام وبعد از مدتی با یسری اختلافات دیگر با فروشنده نهایتا رضایت داده ایم سوال اینجاست که قرارداد دکل مخابراتی رو به اتمام است موجر قراداد اجاره به ایرانسل که قبل از مالکیت بنده از سایر مالکین نمایندگی طی صورت جلسه ای گویا رضایت برای این کار گرفته فوت نموده است ویک شرط در قرداد اجاره می باشد که چنانچه موجر عدم تمایل به تمدید قرداد را دارد حداقل سه ماه قبل اطلاع دهد ومنتها بنده بعد از سه ماه به عنوان یکی از مالکین طی اظهارا نامه به شرکت ... عدم رضایت خود وفوت موجر را اطلاع داده ام با توجه به این که موجر که متعهد به اطلاع قبل از سه ماه بوده فوت نموده وبنده به عنوان یکی از مالکین بعد از سه ماه اطلاع دا ه ام آیا شرکت می تواند قرارداد را تمدید شده قلمداد نماید ؟

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

خیر پشت با جزو مشاعات و متعلق به کل مالکین دارد و درصورت عدم رضایت حتی یکی از مالکین نمیتوان اجازه استفاده به شخص یا ارگانی را در قالب عقد اجاره داد. و با فوت مالک نیز میبایست با مالکین جدید و سابق مجددا قرارداد اجاره تنظیم شود