مشاوره حقوقی رایگان - دکل مخابرات

سلام. یه ساختمان 5 طبقه زندگی میکنیم ساختمان بغلی 2 تا دکل داشته الان 1 دکل دیگه داره اضافه میکنه کجا باید برم و شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دفاتر قضایی می توانید شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازمخابرات پیگیری پدر صورت نیاز طریق دفاتر قضایی می توانید شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از اداره مخابرات پیگیری نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

از طریق دفتر خدمات قضایی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل از طریق دفتر خدمات قضایی به شورای حل اختلاف نمایید سپس شکایت مزاحمت ملکی نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره مخابرات و نهایت دادخواست باید دهید علیه مخابرات و مالک حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اداره مخابرات پیگیری نمایید و در صورت نیاز در دفاتر خدمات قضایی طرح دعوی کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل بعد شکایت رفع مزاحمت به دلیل ارتعاشات امواج خطرناک مخابراتی