مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اصلاح حکم بدوی

سلام برای اینجانب به جرم اختلاس حکم صادر شد.ولی اینجانب قبل از صدور کیفر خواست کل مبلغ اختلاس را با هماهنگی با اداره مربوطه واریز کردم.ولی در حکم قید شده که طبق استعلام از اداره مربوطه کل مبلغ اختلاس شده واریز نشده و مشمول ارفاقات مربوطه نیستم آیا باید درخواست اصلاح حکم بدم یا تجدیدنظر؟ضمنا اینجانب حتی از کارشناس مربوطه رسید دارم که مانده بدهی اینقدره و آن را هم واریز نمودم.آیا اگر محاسبات قبلی اداره اشتباه بوده بازم جای اعتراض هست؟

پاسخ ها :

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

در صورت مهلت دادخواست تجدیدنظر بدهید و اشاره کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مهلت اعتراض باقی است از حکم مذبور درخواست تجدید نظر خواهی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از دادگاه و شعبه مربوطه تقاضای صدور رای اصلاحی کنید