مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام و خسته نباشید. ممنون میشم به سوالم پاسخ بفرمایید. شوهرم من رو حدود 3ماه پیش از خانه بیرون کرد و قبل از آن تمام طلاهایم را از من گرفته بود. حالا چون من تقاضای استرداد جهازیه داده ام ایشان هم برای اذیت کردن من، تقاضای استرداد طلاهایشان را از من کرده اند! فاکتورها هم در دست خودشان است. میخواهم بدانم قانون به این راحتی است که ایشان با داشتن فاکتور و حتی آوردن شهود علیه من کاری کنند؟ چون میدانم ایشان از هیچ کاری ابا ندارند میدانم شاهد هم میبرند به دروغ.. سپاس گزارم

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

شما ادعا کنید طلاها هبه بوده و شاهد ببرید در این خصوص و بگویید طلاها را فروخته اید تا نتوانند کاری بکنند