مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه از طریق اداره ثبت و پرداخت نیم عشر

سلام مهریه خانمم 124 سکه میباشد و از طریق اداره ثبت درخواست مهریه داده و حکم توقیف خانه و خودرو ام رو گرفته
خودرو به پارکینگ منتقل شد ولی خانه چون رهن بانک میباشد و مستثنیات دین شناخته میشود فعلا بلاتکلیف مونده
حال درخواست کسر از حقوق مدیون از طریق اداره ثبت در قبال 30 سکه مهریه داده

سوال من این میباشد :
1- آیا هزینه ای بابت درخواست مهریه منظورم همان نیم عشر و ... پرداخت کرده است ؟
2- چرا جهت کسر از حقوق ، درخواست 30 عدد سکه از مهریه را داده است ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

الهه حسینی

الهه حسینی :

زماني كه مبلغ به حساب زوجه واريز گردد نيم عشر از ان كسر ميگردد
به ازا هر تعداد از مهريه ميتواند درخواست دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه میتواند درخواست اجرای قسمتی از مهریه و 30 سکه را در اجرای ثبت مطرح نماید

بله برای اقامه درخواست اجرای مهریه ، زوجه باید هزینه را پرداخت نماید
و پرداخت هزینه نیم عشر بر عهده زوج است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیم عشر به معنی یک بیستم محکوم به است که مطالبه می‌شود و شما باید پرداخت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیم عشر بر عهده محکوم علیه است نه محکوم له.