مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت حجمی

با سلام تعدادی نیروی قرارداد با پیمانکار حجمی تعدادی با قرارداد خدماتی در شرکت آب و فاضلاب لرستان هستیم که در مشاغل اداری و اجرایی امور با سابقه 10 تا 20 سال در حال کار هستیم و در سامانهHRSشرکت آب و فاضلاب کشور اسممون وجود داره.تا پارسال برامون از طرف پیمانکار و تایید شرکت آب و فاضلاب استان برامون حکم میزدن.امسال متاسفانه برامون حکم نمیزنن و میگن شما همکار مانیستید،از طرفی چون نیروها بازنشست شدن از ما در قسمت های اداری و نظارت استفاده میشه با 3شغل و مسئولیت که وقتی اعتراض میکنیم اعلام میکنن در صورت شکایت اخراج میشید چون استفاده از نیروی حجمی در سیستم اداری خلاف هستش.همچنین ارتقاء مدرک تحصیلی رو هم برامون اعمال نمیکنن،دلیل این کار هم سرپیچی از برنامه طبقه بندی مشاغل و خرابکاری معاونت منابع انسانی استان برای رد شدن ما در مراحل برگزاری آزمون و مصاحبه هستش.خیلی هامون تو آزمون سراسری زیر نظر سازمان سنجش قبول شدیم و متاسفانه از جمله من بدلیل همخوان نبودن عنوان پستی بعد از قبولی در آزمون به مرحله مصاحبه نرسیدم.به کجا باید شکایت کنیم و آیا برای اینکه حکم واقعی رو برامون بزنن چکار باید کرد.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
قوانین و مقررات استخدامی آب و فاضلاب حاکم بوده و در صورت عدم رعایت قوانین میتوانید در دیوان عدالت اداری ثبت شکایت کنید .