مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای پروژه ای در پتروشیمی دولتی( پتروشیمی پارس، نوری، مبین، شیراز و ..)

سلام. آیا تبدیل وضعیت نیروهای پروژه ای و حجمی فرزندان ایثارگر بالای یک سال سابقه در مناطق عملیاتی در پتروشیمی های دولتی ( پتروشیمی پارس، نوری، مبین، شیراز، عملیات غیر صنعتی پازارگاد، دماوند، بند امام، تبریز، ارومیه و ..) شامل می شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان‌های دولتی و یا عمومی غیردولتی داشته باشید تحت شرایطی بسته به اعلام نیاز اون سازمان برای جذب نیروی انسانی تعلق می‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای تبدیل وضعیت می‌بایست حضور داوطلبانه به مدت 6 ماه در جبهه وجود داشته باشد در خصوص سایر موارد می‌بایست حضورا به ارگان مربوطه مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اینکه شخصی بتواند از دیل وضعیت استفاده نماید می‌بایست حضور 6 ماه داوطلبانه در جنگ را داشته باشند و قرارداد دولتی نیز وجود داشته باشد