مشاوره حقوقی رایگان - راه ماشین رو شریکی

سلام. من یه باغ دارم که راهش از زمین همسایه می گذرد. در سند نیست ولی موقعی که من باغ را خریده ام در قولنامه ذکر شده که این راه شراکتی است و هیچ کس نمی تواند برای دیگری مزاحمت ایجاد کند ولی متاسفانه همسایه عرض راه را باریکتر می کند و وقتی اعتراض می کنم می گوید اینجا راه نداری

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان ممانعت از حق از ایشان شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر از قدیم الایام بوده که نمی تواند مانع شود اگر صرفابااذن به مالک قبلی بوده قابلیت رجوع دارد ومی تواند مانع شود لذا مستندا باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر از قدیم بوده ایشان حق ممانعت ندارد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام اگر حق عبور داشته باشید وایشان ممانعت نماید میتوانید از ایشان شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بعد از کارشناسی دادخواست رفع مزاحمت دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، عرض راه و قدمت راه مشخص گردد

و سپس دادخواست تصرف عدوانی
و ممانعت از حق ارتفاق و اعاده وضع به حالت سابق را
به طرفیت همسایه اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ممانعت از حق یا تصرف عدوانی شکایت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر حق عبور شما از این ملک است از ایشان شکایت ممانعت از حق مطرح کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دادخواست رفع ممانعت از حق ارتفاع بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادگاه و حکم دادگاه به استناد مبایعه نامه و سایر دلایل اقدام به اصلاح سند خود کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست ممانعت از حق به استناد قولنامه و شهادت شهود و همچنین تامین دلیل نمایید تا کارشناس هم تخطی ایشان را ملاحظه کرده و بنویسد و نظر کارشناس را هم پیوست دادخواست نمایید..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک شما بررسی شود اگر این راه همواره متعلق این باغ بوده بابت مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
از آنجاییکه در ملک ایشان حق عبور دارید تحت عنوان ممانعت از حق طرح دعوی کنید .