مشاوره حقوقی رایگان - خانه قولنامه ای

سلام وقت بخیر همسرم خونه قولنامه ای داره که در دفتر محضر من به جای مهریه نوشته شده ک هر خونه ای داشت نصفش برای منه و الان داریم جدا میشیم و وکیل من میگن چون خونه قیمتش زیر یک ملیارد هست نمیشه بگیرمش و من از قولنامه هیچ مدرکی ندارم و بنگاه ک خونه رو خریدیم دوست همسرم هست من راه دیگه ای دارم برای بدست اوردنش یک بچه 15 ماهه پسر هم دارم

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

در صورتی که همسر شما صرفاً یک باب منزل داشته باشد بدلیل اینکه منزل مسکونی جزو مستثنیات دین تلقی می گردد قابل بازداشت به منظور وصول مهریه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هر آنچه برای همطر می باشد قابل توقیف است جز مستثنیات دین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون اگر شرط به همین صورت ذکر شده باشد چنین شرطی باطل است

زیرا شرط مجهول است

و خانه جز مستثنیات محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
خانه جزو مستثنیات دین است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است
چه مدارکی دارید اکنون؟

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید اثبات کنید که این ملک متعلق به ایشان است از طریق تصرفی که دران ملک دارند البته کار بسیار سختی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک خانه در شان زوج در حالت اعسار به شرط سکونت فی الحال از مستثنیات دین است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه خود را از طریق اجرای ثبت به اجرا گذارید تا مفاد مهریه شما عملی شود. در صورتی که ملکی از همسر شما یافت نشد از طریق دادگاه اقدام به اثبات خانه قولنامه ای که متعلق به همسر شماست کنید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... با طرقی ممکن است از جمله ارسال اظهارنامه به مشاور املاک مربوطه و...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد باید مالکیت و یا تصرف وی را اثبات نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت اثبات داشتن منزل این امکان وجود دارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مدرکی دال بر وقوع بیع باید وجود داشته باشد در غیر این صورت از طرق دیگر باید پیگری شود

اسماعیل منظوری

جناب آقای اسماعیل منظوری :

با سلام
مهریه شما به علت مجهول بودن باطل هست و به شما مهرالمثل تعلق میگیره