مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از سیم کارت

با سلام و وقت بخیر
دو روز پیش ابلاغیه ای در سامانه ثنا ثبت شده که در تاریخ فوق در دادسرا حاضر شوید
که بعد مراجعه به کم کیف قضیه که شما دو سال پیش با شماره فلان از طریق سایت اگهی کلاهبرداری کردید و باید به اردبیل بروید. شماره ای که گفتن با مراجعه بنده به مرکز همراه اول به هیچ عنوان شماره بنده نمیباشد و همچین کاری نکردم ولی طرف دعوا میگه اسم شمارو میاره.
به نظر شما اساتید بزرگ چه کاری باید انجام بدم و چگونه میتوانم از حق خود دفاع کنم و اعاده حیثیت بکنم چون بنده ساکن تبریز میباشم و چند روز باعث میشود از کارم دور بمانم .
تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید برید همین مطالب را دادسرای اردبیل مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در حال حاضر نمی توانید اعاده حیثیت نمایید زمانی می توانید چه منع تعقیب یا برائت صادر شود و سوء نیت شاکی را نیز احراز نمایید
در خصوص مشکل بوجود آمده باید بررسی هایی انجام پذیرد تا بتوان اظهار نظر قطعی نمود لیکن جای نگرانی ندارد و می توانید از خودتان دفاع نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم قطعی مبنی بر برائت یا قرار منع تعقیب صادر شده ،میتوانید علیه شاکی تحت عنوان افترا شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
باید جهت رسیدگی مراجعه نموده و دفاعیات خود را ارائه دهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همین مواردی که نوشتید را مستند ضمن لایحه ای به دادگاه ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید ببینیم اتهام شما چیست ادله وقوع جرم باید بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما حضوری پيگير ماجرا شوید