مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین به دو نفر

سلام من یک قطعه زمین سال 90 خریداری کردم و همون سال مجوز ساخت گرفتم از بنیاد و مسکن و ساخت کردم الان 9 سال ساکن اونجا هستم.بعد یازده سال یک نفر شکایت کرده که زمین رو سال 87 خریداری کرده و الان زمین را میخواد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا جرم فروش مال غیر صورت گرفته است

و شخصی که مدعی خرید زمین ، قبل از شما است باید ادعای خود را مبنی بر خرید قبل از شما ،
در مراجع قضایی اثبات نماید

و شما هم میتوانید دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به سوال مربوطه متاسفانه گویا معامله معارض صورت گرفته و می توانید علیه فروشنده‌ شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر کسی برای اثبات ادعای مالکیت خود باید دلیل ارایه دهد اگر سند رسمی برای دوم باشد معامله معارض میتواند باشد و جرم است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
مدارک شما و طرف مقابل نیاز به بررسی دارد. طرف مقابل شما باید ادعای خود را ثابت کند .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیع مقدم معتبر است
علیه فروشنده دادخواست متناسب مطرح بفرمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید