مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین به دو نفر

با سلام
منمون میشم منو راهنمایی کنید ما سال 88 ی تیکه زمین 200 متری از شوهر دختر خالم خریدیم چون تو روستا بود و میگفت پول ندارم شما پول رو بدید بعد زمین نصف و نصف باشه برگه هم داریم که امضا کردن چندتا شاهد از جمله داماد سابقش بعد از چهار سال فهمیدیم که کلان خونه رو به شخص دیگه ای فروخته
ما هم حقیقتا بخاطر اینکه خودش معتاد بود و دختر خالمم هم مشکل داشت و مریض بود هیچ اقدامی نکردیم گفتیم گناه دارن
الان اگه اقدام کنیم میتونیم پس بگیریم چون ساختن اون زمینو و اینکه واسه خریدار اون زمین هم مشکل پیش میاد و اون باید خسارت بده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید یا دعوای حقوقی مناسب مطرح کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مبایعه نامه شما مقدم بر آن مبایعه نامه باشد می توانید قلع و قمع بنا را بخواهید البته راه حل های دیگری نیز متصور است در صورت تمایل تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در صوررت داشتن مدارک میتوانید بابت فروش مال به غیر شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید شکایت فروش مال غیر از خریدار و فروشنده مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اثبات وقوع بیع و ابطال معاملات ای که ایشان بعد از انجام معامله با شما را انجام داده اند درخواست نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله برای همگی مشکل پیش می آید و می توانید با استناد به دلایل و مدارکی مالکیت خود را ثابت و ملک را پس بگیرید