مشاوره حقوقی رایگان - ملک فروخته شده به کس دیگه هم فروخته شده

سلام
بنده دو قواره زمین از آقای xخریداری کردم در سال 98 با قولنامه دستی و فقط دونفر بعنوان خریدار و فروشنده امضا کردیم شاهد هم نداشتیم که بنده یکی از قواره ها رو کارهای پروانه رو تا 80درصدش انجام دادم ولی بخاطر وضعیت مالی نتونستم پروانه رو تکمیل کنم بگیرم الان رفتم زمین رو ببینم دیدم کسی دور یکی از زمینها رو شالوده زده و یکی دیگه مصالح آجر و سنگ خالی کردن و نمیدونم به چه کسی فروخته ممنون میشم راهنماییم کنید . درضمن فقط مالکی اصلی که به من فروخته رو میشناسم ولی نمیدونم به چه کسی فروخته پیداش نکردم.
آیا لازمه با تماس 110 بگیرم ببرم صورتجلسه کنم ؟
حقوقی شکایت کنم یا کیفری ...

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع نیاز به بررسی ورویت مستندات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید زمین خود را تصرف کنید و اگر کسی مانع شد می توانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبایعه‌نامه شما معتبر است
شما باید ابتدا دادخواست تصرف عدوانی به طرفیت متصرف اقامه نمایید و

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

به وکیل مراجعه کنید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
باید دقیق بررسی نمایید اگر مطمنید مالک بعد یا قبل ازشما به دیگری فروخته شکایت فروش مال غیر طرح نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما در ضمن شکایت کنید تا رسیدگی شود بهتر انست که وکیل بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول با 110 تماس بگیرید بعد از متصرف شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکواییه تقدیم کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با یک وکیل متخصص در امور مربوطه مشورت نمایید
شما مالک هستید و می توانید شکایت تصرف عدوانی تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت فروش مال غیر و کلاهبرداری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت رفع تصرف دادخواست دهید می توانید با 110 تماس و صورتجلسه نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

مستندات نیاز به بررسی دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همین فعلا شکایت کیفری مطرح نمایید