مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن ملک پدر به 2فرزند پسر 3دانگ و 3دانگ

سلام خسته نباشید من پدرم درخانه بیمار هستن ولی هوشیاری کامل دارند و صحبت می‌کنند تصمیم هم میگیرن فقط پاهاش از کار افتاده و مهر های کمرش جابجا شده نمیشه تکونش دادآیا امکانش هست که خونه خودش رو به 2قسمت مساوی تقسیم وبه نام من وبرادر بزنه که بعد فوت مشگلی پیش نیاد وخودش گفته که من به دختر ها چیزی نمیدم حتی از چندتا شون نوشته دست نویس با امضا گرفته که بعد فوت طلب چیزی نخوان بکنند ولی بعید میدونم اینجور باشه خواستم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در زمان حیات می‌توانند اموال خود را منتقل کنند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت سند زدن امکان ابطال ان برای خواهرین وجود دارد.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بله . میتوانید در حضور شهود سند صلح عادی تنظیم و امضا و اثر انگشت بزند ویا می توانید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی سند صلح رسمی بنام دو پسر تنظیم کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که پدر شما محجور نباشند مشکل حقوقی برای معاملاتی که انجام می‌دهند نخواهد بود.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

کسی حق محروم کردن وراثش رو از ارث نداره اما میتونه پدر شما در قالب هبه یا صلح به شما انتقال بده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نمیتوانید وی را مجبور به این کار کنید . پدر باید با خواست و اراده خودش دست به اقدام حقوقی بزند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید به دفترخانه مراجعه کنید و با اخذ وکالت از پدرتان اقدام به تنظیم سند به نام خودتان نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله پدر میتواند اموال خود را انتقال بدهد ولی
ولی اگر بعدا سایر ورثه مدعی
بشوند و دادخواست مطرح نمایند و حجر پدر اثبات گردد قرارداد قابل ابطال خواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بیشتر از یک سوم نمیتوان وصیت کرد اینکه چیزی به کسی تعلق نگیرد صرفا یک برداشت اشتباه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی می‌توانید در خصوص انتقال ملک اقدام نمایید لیکن خواهران در هر صورت با اثبات حجر پدرتان می توانند آن را ابطال نمایند