مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام و احترام. آیا پدری که در زمان حیاتش ملکی را به فرزندش واگذار کند و سند را به نام او بزند بعد از اینکه پدر مرحوم شود فرزندان دیگر شکایت کنند که از تقسیم ارث راضی نیستند و باید قانون تقسیم ارث نمایید املاک که در زمان حیات فرد نیز واگذار شده قابل تغییر است یا خیر فقط شامل اموالی می شود که بعد از مرگ خود وصیت کرده است تا بین فرزندان تقسیم شود؟ با تشکر فراوان از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر شخصی می تواند در زمان حیات اموال خود را به هر کسی که خواست انتقال دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انتقال اموال قبل از فوت را شامل نمی شود .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .هرکسی در زمان حیات هرگونه دخل وتصرفی در مایملک خود می تواند داشته باشدوواگذاری زمین درزمان حیات از ماترک خارج می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام انتقال اموال قبل از فوت را شامل نمی شود می توانید تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

انتقال اموال قبل از فوت را شامل نمی شود