مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام پدرم سال1396 سرقفلی شش دانگ یک باب مغازه وصل به یک باب خانه رادردفترخانه بنامم زده ویک دانگ ازملک هم بنامم زده و4دانگ ملک هم بین4نفروراث دردفتربنام کرده آیاوراث متوانند درمورد مغاره ادعا کنند یادستورمهروموم مغازه رابگیرن

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چیزی که به نام شما شده است و هر کس دیگر چون قبل از فوت بوده است قابل پس گرفتن توسط باقی وراث نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه قانونی انجام شده است خیر

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر اما اگر مالکیت شما بر معامله مورد دار سوار باشد امکان شکایت علیه شما هست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح ادعا وجود دارد ولیکن با توجه به توضیحات امکان اخذ نتیجه منتفی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به ادعای آنان در زمان طرح دعوی دارد لذا پیشگویی قابل تصور نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما خیر
شما مالک سرقفلی ملک ‌هستید
شما باید با تمام ورثه ( مالک و موجر ) قرارداد اجاره سرقفلی تنظیم نمایید
و