مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از وکالت کاری

سلام من در سال 95 وکالت کاری در خصوص اجاره ملک به مادرم دادم ولی در سال 99 از همین وکالت برای مشارکت در ساخت یک ملک مشاع بین وارث که نزدیک به دو دانگ آن متعلق به من است قرارداد مشارکت در ساخت با سازنده امضا کرده اند و به سازند تفویض وکالت در خصوص مراحل ساخت و پایانکار و تفکیک و صدور سند داده اند و من از محتوای قرارداد اطلاعی ندارم و بعد چند ماه هنگام تخریب متوجه شده ام آیا می توانم علاوه بر وکیل علیه سازنده و دفتر اسناد رسمی هم طرح شکایت کنم
و در خصوص قرارداد از چه طریقی می توانم الزام به اراِیه آن کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام وکیل در چارچوب وکالتنامه رسمی صاحب اختیار از جانب شما میباشد. اگر این موارد در وکالتنامه قید شده بوده است شما نمیتوانید اقدامی انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام احتمالا در وکالت این اختیارات وجود داشته باید وکالت شما بررسی شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که سازنده و دفتر اسناد رسمی اطلاعی نداشته باشند نمی‌توان علیه آنها شکوائیه تنظیم کرد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

نیاز به جزییات بیشتری هست . و اینکه شما در ساختمان هم شریک هستید و می توانید مطالبه حق الشرکه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر در وکالت نامه به صورت صریح ، برای انعقاد قرارداد مشارکت ،
وکیل اختیار نداشته باشد قرارداد مشارکت فضولی و قابل ابطال است
و شما میتوانید دادخواست ابطال قرارداد مشارکت را به طرفیت وکیل و سازنده اقامه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد وکالتنامه دارد
با شک و تردید نمی‌توان اظهارنظر دقیق نمود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر وکالت‌نامه صرفاً برای اجاره دادن بوده میتوانید درخواست ابطال قرارداد مشارکت را نمایید. وکالت نامه نیاز به بررسی دارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

عدم اطلاع از متن وکالت نامه دلیل بر سو استفاده طرف مقابل نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر موارد مذبور در وکالت نامه قید نشده باشد می توانید در خصوص ابطال آن اقدام نمایید