مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از وکالت کاری

سال 91 به یکی از بستگان به علت تحصیل در خارج از کشور وکالت کاری جهت تمدید جواز کسب و پرداخت مالیات و تمدید قرارداد اجاره مغازه دادم ولی ایشان جواز به نام خود گرفت و با صاحب ملک قرارداد بست. برای این موضوع میشود شکایت کرد و چه مستنداتی نیاز دارد. مغازه از پدربزرگم به من رسید و ایشان در زمان حیات قرارداد اجاره را به نام من منتقل کردند که از سال 1338 شروع شده و تاکنون ادامه دارد .
مرسی

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله نیاز به گفت و گو دارید از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید متن وکالت کاری را مورد بررسی قرارداد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق باید مورد بررسی قرار گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام برای یافتن بهترین راه کار باید متن وکالت نامه بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید متن وکالتنامه و حدود اختیارات بررسی شود

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

باید متن وکالتنامه مورد بررسی قرار گیردلطفا تماس بگیرید