مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از وکالت کاری

سلام،برای جلب متهم که حکم جلب به نام من هست میخواهم وکالت کاری بدهم به شخص دیگری تا او بتواند متهم را جلب کند،
آیا این نوع وکالتی که میدهم میتواند سوءاستفاده ای از وکالت بکند مانند زدن سند به نام خودش؟ در وکالت کاری این چنینی نکته خاصی باید قید شود آیا؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در حدود وکالت‌نامه قید کنید که وکالت صرفاً در خصوص پرونده کلاسه... جهت جلب و دستگیری متهم می‌باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شماباید به انچه که وکالت می دهید واقف باشید یعنی درخصوص همان مسئله وکالت دهید ووکالت تام ندهید برای متن وکالت باید با وکیل مشورت ودرخواست تنیم دهید می توانید از طریق سایت تماس تا تنظیم شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به متن وکالتنامه دارد.البته در دادگاه وکالت محضری کارساز نیست اصیل یا وکیل دادگستری به وکالت از اصیل دارای سمت شناخته میشوند.