مشاوره حقوقی رایگان - ملاک زمان پرداخت دیه تصادف

سلام من سال 94 تصادف کردم خودم مقصر بودم واژگونی بود 25درصد آسیب دیدم اون موقع گفتن دیه بهت تعلق نمیگیره چون فقط باید نقص عضو بشی بعد طبق قانون جدید شکایت کردم الان ری به نفع من اومد ولی میگن طبق سال 94 پرداخت میشه اعتراض کردم رد شد آیا این ری درسته یا میتونم کاری بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه خواهد شد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام پرداخت دیه به نرخ روز میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله رای صحیح صادر شده است

و دیه باید طبق سال زمان تصادف پرداخت گردد و نه طبق روز

دیه خسارات جانی راننده مقصر ، طبق زمان تصادف محاسبه و پرداخت خواهد شد و نه طبق
یوم الادا

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی دیه به نرخ یوم پرداخت محاسبه می شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اصولاً دیه به نرخ روز پرداخت میشود ، اما با توجه به اینکه خود شما راننده بوده اید و مقصر حادثه وضعیت پرداخت متفاوت است ، رأی صادره نیاز به بررسی دارد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه خسارات جانی راننده مقصر ، طبق زمان تصادف محاسبه و پرداخت میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی رای و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد