مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام و عرض خسته نباشید من برج پنج سال هزارو چهارصدو یک تصادف کردم من راننده موتور بودم و ماشین به من زد به گزارش افسر حاضر در صحنه تصادف راننده ماشین صد درصد مقصر اعلام شد و پای من شکست طول درمان پزشکی قانونیه من تا سال بعد یعنی هزارو چهارصدو دو طول کشید و هنوز استراحت پزشکی دارم میخواستم ببینم دیه به نرخ امسال پرداخت میشه یا سال پیش که تصادف کردم ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه به نرخ سال پرداخت محاسبه و پرداخت می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دیه شما به نرخ یوم الادا محاسبه و پرداخت خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه ای که پرداخت نشده به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه به نرخ سال زمان پرداخت محاسبه و پرداخت گردد