مشاوره حقوقی رایگان - گوشی طرح اصلی قاچاقی

سلام بنده یه مدتیه که یه گوشی طرح ایفون از اینستاگرام خریداری کردم که ظاهرا با اصل هیچ فرقی نداشت وقتی هم که گوشی بدستم رسید هیچ مشکلی نداشت بعد دو ماه استفاده مشکل رجیستری پیدا کرد و گوشی تماس نمیگرفت و اطلاع دادم و گفتن که گوشی قاچاقی وارد شده و غیرقانونی است و متوجه شدم که گوشی 16 گیگ بوده و به اسم 128گیگ به من فروختن وفهمیدم که چه اشتباهی کردم و فروشنده یک IMEI برام فرستادن که همراه فیلم جایگذاری کردم بعد دو ماه دوباره سامانه همتا پیام داد که گوشی غیر قانونی و IMEIجعل شده است و گوشی رو به فروشنده برگردونید و گوشی از سرویس خارج شده منم به فروشنده گفتم که گوشی رو پس میفرستم. ولی فروشنده سر باز زد و قبول نکرد حالا من موندم شکایت کنم به حقم میرسم؟ لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعات فروشنده را دارید میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
گوشي قاچاق است و به عنوان كالاي قاچاق شكايت نماييد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر افرادی دیگر هم هستند که از سایت مذکور همین مشکل را دارند همگی گزارش های متفاوتی به پلیس فتا ارائه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان کلاهبرداری و فروش گوشی قاچاق علیه ایشان شکایت کنید و وجوه و ضرر و زیان خود را نیز مطالبه کنید