مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده موبایل

درتاریخ 1401/09/10از نمایندگی مرکزی شیائومی گوشی pocox3pre256/12 به مبلغ 8000000میلیون تومان خریداری کردم،بعداز خراب شدن گوشی و مراجعه به شرکت گارانتی کننده متوجه شدم که گارانتی این گوشی از پنج ماه قبل از تاریخی که من خریده ام شروع شده(یعنی این گوشی آکبند نبوده)همچنین در فاکتور من
256/12گیگ ثبت شده ولی در رسید شرکت گارانتی کننده 256/8گیگ ثبت شده.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول از طریق فروشنده پیگیری کنید و اگر مشکل حل نشد به اتحادیه مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست صورت به اتحادیه موبایل فروشان مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر فاکتور را به اتحادیه ببریید و نشان دهید و همانجا شکایت کنبد البته ابتدا از خودشان پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه در حین سپس اگر پاسخی دریافت نکردید دادخواست استرداد گوشی موبایل و تحویل ثمن معامله

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون نمایندگی مرکزی بوده مراجعه به اتحادیه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارکی که در اختیار دارید را اولا می توانید از طریق اتحادیه موبایل فروشان اقدام کنید و مدارک را در اختیار آن مرجع قرار دهید . یا این که می توانید از طریق سازمان تعزیرات اقدام بفرمائید .

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

می تونید از طریق سازمان تعزیرات حکومتی پیگیری کنید یا از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطرح کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند توضيح بيشتر و مشاوره تلفني است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد
دلیلی دارید قرار بوده است چنین باشد؟

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به اتحادیه ایشان مراجعه کنید
یااثبات ادعاشکایت تدلیس درمعامله مطرح کنیدذ

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت کنید
از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم به شما راهنمایی داده شود