مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی معیوب

سلام وقت همه به‌خیر بنده حدود 2 هفته پیش یه گوشی mi 11 ultra کارکرده از موبایل فروش شهرمون خریداری کردم همون شب متوجه شدم که باطری ضعیفه و روز بعد رفتم پس بدم قبول نکرد گفت اینا همین جورین و وقت مارو گرفتی و الکی فقط پشیمون شدی میخوای پس بدی اپدیتش کن درست میشه گوشی رو اپدیت کردم تقریبا درست شد ولی دوباره باطریش افت کرد و داغ میکرد بعد 3 روز متوجه یه سایه داخل گوشی شدم که نصف گوشی توی نور بالا صورتی رنگ هست الان نمیدونم باید چیکار کنم 28 تومن انگار پول اشغال دادم حتی یکی دوتا گوشی فروش دیگه از مشکل این گوشی خبر داشتن که ازشون سوال کردم چند روز پیش

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست مطالبه وجه را به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هیچ نگران نباشید قانون از شما حمایت می کند شما دو راه حل دارید ابتدا به اتحادیه موبایل فروش ها مراجعه کنید آنجا کارشناس دارد و از آن طریق می توانید مشکل خود را حل کنید اما اگر نتیجه گرفتید تامین دلیل و از مرجع محترم قضایی موضوع را پیگیری کنی حتماً به حق تو میرسید انشالله

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

شما باید از لحاظ حقوقی پیگیری نماید شکایت کیفری جعل بعد یکسال ممکن نیست

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بهترین راه توافق است یا از طریق اتحادیه پیگیری نمایید . روند دادگاه فرسایشی و زمانی است. شکایت خود را از اتحادیه و صنف مربوط پیگیری نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر می توانی توافق کن در غیر این صورت بهتر از طریق اتحادیه مربوط پی گیری نمایید چرا که مسیر دادگاه برای این موارد طولانی می باشد وبه صرفه نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه میشود شکایت کیفری نکنید چون به نتیجه نمی رسد به صورت حقوقی دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید سپس طبق نظر کارشناس اگر قصد فسخ معامله را داشتید معامله را فسخ کنید یا دادخواست مطالبه خسارت ارش عیب مبیع بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست استرداد وجه تنظیم نمایید و بخاطر فروختن جنس معیوب از ایشان به اتحادیه شکایت کنید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
سریع ترین گزینه و اولین اقدام شکایت به اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی است.
در صورت عدم حصول نتیجه لازم به محاکم دادگستری مراجعه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اتحادیه یا اصناف مراجعه کنید و شکایت خود را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید
اعلام فسخ نموده و دادخواست استرداد ثمن مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید اطهارنامه براش بفرستی بعد اگر نداد دادخواست بدی

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، باتوجه به عیب گوشی ، فسخ معامله امکان پذیر است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا اظهارنامه فسخ معامله داده سپس بعد از یک هفته دادخولست فسخ معامله به جهت عیب مورد معامله ارائه شود و از مراجعه قبلی خود و ابدیت چیزی نگویید خیار عیب فوریت دارد سریع ارائه کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اظهارنامه فسخ خرید گوشی تلفن را ارسال بفرمایید و پیرو ان شکایت کنید