مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ رای دادگاه به خوانده چگونه است؟

با سلام و احترام
اینجانب حدود بیست روز پیش از اداره کار حکم بازگشت به کار گرفتم. لیکن این رای هنوز به خوانده (کارفرما) ابلاغ نشده. اداره کار میگه ما تحویل پست دادیم تا به کارفرما ابلاغ کنه.
میخواستم ببینم معمولا ابلاغ به خوانده چند روز طول میکشه؟ آیا این بیست روز طبیعی است؟ اصلا مگر ابلاغ با پست انجام میشه یا توسط مامور ابلاغ؟ مگر خوانده نباید روی برگه ابلاغ رسید بدهد؟
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا زمان ابلاغ هر شهر با شهری دیگر متفاوت است . ابلاغ های اداره کار با پست صورت میگیرد نه مانند دادگاه با مامو ابلاغ یا ثنا . 20 روز متعارف نیست از اداره کار شماره دفتر رو بگیرین از اداره پست مامور محل کارتونو پیدا کنید و از ایشون پیگیر باشین