مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

سلام من 3 ماه دریه واحد قرارداد نوشتم و پمپ آب دزدیدن و طبق ماده 468 قانون مدنی پمپ آپارتمان مشاع میباشد و با مالک هستش ولی موجر قبول نکردو من از اجاره کم کردم ولی شکایت کرده و به دلیل خاموش بودن خط ابلاغیه نیامده . از شورای حل اختلاف زنگ زدن و فقط یه ابلاغیه امد و الان حکم صادر شده و واخواهی باید بزنم به نظر جواب برمیگردد یا نه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست حضور آن مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه گرفتن واخواهی بسته به کیفیت دلایل و مستنداتی است که ارائه می دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی برای اثبات دارید بله میتوانید واخواهی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله واخواهی نمایید
و هزینه سرقت پمپ آب ، بر‌
عهده موجر است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله با داشتن مستندات دادخواست دهيد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به هر حال به دعوای شما رسیدگی می شود حتی غیابی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از حکم مذبور درخواست واخواهی نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
حکم صادره چه بوده ؟ اگر علیه شماست ، و ابلاغیه به شما نرسیده واخواهی کنید .