مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پشتوانه توسط قرض دهنده در قبال پول قرضی

سلام وعرض ادب
در قبال 200 هزار تومن وجهی که نیاز دارم ازشخصی قرض بگیرم چک 45 روزه با 12 میلیون افزایش مبلغ و سند ماشین یک میلیاردی رو به عنوان پشتوانه خواسته و گفته که قرارداد هم باید در دفتر اسناد رسمی تنظیم بشه و وکالت به من بدید که درصورت عدم پرداخت چک ، ماشین رو بگیرم
حالا باتوجه به این مطالب چه موردی رو قید کنم که به مشکل نخورم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،این قرار داد و اینکه وکالت در انتقال سند خودرو به طرف مقابل بدهید،صد در صد به ضرر شما تمام می شود که قابل جبران نیست،