مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه در تصادف

با عرض سلام و ادب و احترام،
راننده ای با پدر بنده که در حال عبور از خط عابر پیاده بودند تصادف کردند و موجب مصدومیت و آسیب به ایشان شدند.
من از راننده شکایت کردم و از کلانتری با راننده تماس گرفتند و راننده خودش رو به کلانتری رسوند و با ما صحبت کرد و حتی پزشک قانونی هم رفتیم و خواستم بدونم آیا میشه خودمون با توافق از شرکت بیمه خسارات وارده رو دریافت کنیم یا اینکه حتما باید ارجاع داده بشه به دادسرا و دادگاه تشکیل بشه با تشکر بابت راهنمتییتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،بله از طریق کلانتری به بیمه مربوطه معرفی می شوید و بیمه برابر گواهی پزشک قانونی،دیه را پرداخت می نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید شکایت کنید و سپس از اداره بیمه درخواست دیه نمایید
میزان دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه می شود