مشاوره حقوقی رایگان - کفالت پدربزرگ

سلام. من از بدو تولد چون مادرم طلاق گرفته پیش پدربزرگم زندگی کردم الان پدربزرگ و مادربزرگم فوت کردند یک عمه بیوه هم دارم که مستمری پدر بزرگم را دریافت می کند خودم مجرد و بیکارم ولی چند ماه بیمه آزاد تامین اجتماعی رد کردم برای خودم الان می تونم از مستمری پدربزرگم طبق این قانون استفاده کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نوه در صورتیکه شغل و شوهر نداشته باشد می تواند از مستمری پدر بزرگ برخوردار شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نوه در صورتیکه شغل و شوهر نداشته باشد می تواند از مستمری پدر بزرگ برخوردار شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در صورتی که بیمه نداشته باشید میتوانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستمری پدربزرگ در صورتی به نوه دختری تعلق خواهد گرفت که دختر مجرد و فاقد شغل باشد و از قبل تحت کفالت پدربزرگ بوده باشد و اگر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام در صورتی که بیمه نداشته باشید میتوانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت تحت تکفل بودن می توانید استفاده نمایید