مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی و رنگ نما ساختمان

ما در یک مجتمع 88 واحدی سکونت داریم شورای مجتمع تصمیم به بازسازی و رنگ نما گرفته بعد از 24 سال سیمان نما در بعضی از جاها ریخته خیلی نمای بدی داره ولی یه عده مخالفت می کنن الان 10 ساله که میخواهیم این کار رو انجام بدیم هر دفعه بهانه های مختلف چه کار باید بکنیم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر تعمیرات مذبور اساسی است و بعضی از واحد ها مخالفت دارند می توانید علیه ایشان دعوی کنید و ایشان را ملزم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا صورتجلسه نمایید و باید اکثریت مالکان موافقت نمایند و

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

مهم تصمیم مجمع عمومی ساختمان و رای اکثریت است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید ابتدا صورتجلسه نمایید ونیاز است اکثریت مالکان موافقت نمایند