مشاوره حقوقی رایگان - درج نام فرزند حاصل از ازدواج موقت در شناسنامه پدر

با عرض سلام و خداقوت
آیا الزامی هست که نام فرزند حاصل از ازدواج موقت در شناسنامه پدر ثبت گردد ؟
در شناسنامه مادر چطور ؟

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام بله بر اساس قانون برای فرزندان حاصل از ازدواج موقت باید شناسنامه گرفت تا از مزایای قانونی بهره مند گردند و نام فرزند نیز در شناسنامه ایشان ثبت خواهد شد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، برابر قانون ثبت احوال،هر شخصی که والدین طفل می باشند باید ظرف 10 روز پس از تولد طفل ،برایش شناسنامه بگیرد و نام والدین در آن قید گردد،و در این مورد فرقی بین عقد دائم و موقت ندارد،مضافا اینکه برابر قانون حمایت خانواده، با بچه دارشدن همسر موقت، شوهر موظف است ازدواج موقت را در دفتر ازدواج بطور رسمی ثبت کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در شناسنامه پدر و مادر قید می شود و الزام قانونی است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
حتماً باید ثبت شود ، هم در شناسنامه پدر و هم مادر .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قانونا باید برای طفل شناسنامه بگیرید و نام فرزند در شناسنامه مادر و پدر ثبت شود