مشاوره حقوقی رایگان - سنوات خدمتی برای بازنشسته کشوری

چند سال پیش سنوات خدمت قابل قبول برای بازنشستگی 30 سال بود و الان به 35 سال افزایش یافته است آیا کم کردن کسورات بازنشستگی از حقوق توسط حسابداری محل کار باید تا 35 سال خدمت ادامه داشته باشد ویا فقط تا 30 سال خدمت کسر گردد و به عبارتی آیا ما باید 35 سال کسورات را پرداخت کنیم؟

پاسخ ها :

سنوات خدمتی برای بازنشسته کشوری کسورات بازنشستگی سنوات بازنشستگی