مشاوره حقوقی رایگان - حکم حمل و استفاده از شوکر

با سلام و عرض خسته نباشید بنده داخل مدرسه با شخصی دعوام شد و اون روز من شوکر برده بودم مدرسه و زمانی که جلوی مدرسه دعوا شدت گرفت من شوکر رو در اوردم ولی استفاده نکردم و به کسی نزدم وقت برای ترساندن استفاده کردم اما خبر به مدیر مدرسه رسید و ایشان به کلانتری خبر داد ضمناً من خودم عضو بسیج هستم و حکم مسئولیت و ماموریت و حکم حمل و استفاده شوکر و افشانه رو دارم آیا با این تفاسیر حکم بنده در دادگاه چیست ممنون از شما

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
هر چند حکم حمل داشته باشید اما حق استفاده در هر جایی را نخواهید داشت .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درست است مجوز دارید اما حق استفاده آن برای شما تعریف شده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر چند حکم حمل داشته باشید اما حق استفاده در هر جایی را نخواهید داشت .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

استفاده و قدرت نمایی با سلاح سرد جرم است و قابل پیگیری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هرچند که حکم داشته باشید تحت شرایط خاصی می توانید از آن استفاده کنید و اگر مورد مذبور از مواردی بوده که به آن علت به شما این سلاح داده شده برای شما مسئولیتی ندارد لیکن در غیر اینصورت و در غیر مواردی که ضابط خاص محسوب می شوید برای شما واجد مسئولیت و مجازات می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما مجوز استفاده داشته باشید مانعی ندارد و مسئولیتی نخواهید داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت مجوز دارا بودن شوکر هیچ مسئولیت کیفری متوجه شما نخواهد بود امـــا اگر خارج از حیطه مسئولیتی خود در بسیج، اقدامی صورت دادید مسئولیت کیفری خواهید داشت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حبس و جزای نقدی داشتن حکم تر بسیج شما را از مسئولیت مبری نمی‌کند هر وسیله ای جایی دارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی علیرغم داشتن مجوز حمل شوکر با عنایت به توضیحات جنابعالی مرتکب جرم و قابل مجازات می باشید البته در نهایت بسته به دفاعیات و نظر قاضی می باشد