مشاوره حقوقی رایگان - حمل شوکر و استفاده

سلام
بنده 16 سالمه و در یک مجموعه مذهبی مسئولیت انتظامات رو بر عهده گرفتم که به دلایلی مراسمات خود را در پارک محل که دو شهید گمنام دفن هست اجرا می‌کنند
محیط پارک زیاد امن نیست و حتی یک بار هم به اعضای مجموعه که کار میکردند به دلیل تعداد کم حمله ور شده بودند و آسیب های زیادی به مجموعه زدند
می‌خواستم بدونم چجوری میتونم حکم یا مجوز حمل و استفاده از شوکر رو بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به شما مجوز حمل شوکر نمی دهند.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باید درخواست خود را به اداره مربوطه بدهید و اگر نیاز باشد حکم به دریافت خواهند داد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق مجموعه باید اسناد و مدارک رسمی تحویل شوکر و مجوزات رسمی از نهاد های مربوطه اخذ شود شما شخصا نمی‌تونید اقدام کنید چون کارمند مجموعه هستید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اول این که سن شما زیر 18 سال است و مجوزی حتی گواهی نامه رانندگی به شما تعلق نمی گیرد . ازسوی دیگر می توانید قبل اجرای مراسم با نیروی انتظامی محل هماهنگ نمایید تا در زمان اجرای مراسم در محل حاضر باشند . یا این که با پایگاه بسیج محل هماهنگ نمایید .

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام باید 18 سالتان تمام شود ومجوز ان نیز از طریق بسیج سپاه پاسداران اقدام نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از محل خدمت خود نامه بگیربد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق پلیس پیشگیری کلانتری محل کار تقاضا کتبی بفرمایید از طریق سلسله مراتب اداری برای شما اگر واجد شرایط باشید اقدام می شود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
یکی از شرایط گرفتن مجوز سن 18 سال می باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق مرکز انتظامی پلیس پیشگیری ناجا البته با احراز شرایط و طی پروسه داده میشود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل قلت سن، امکان اخذ مجوز حمل شوکر میسور نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مسئولین بالاتر مجموعه صحبت نمایید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
داشتن سن قانونی اولین ملاک است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ممکن است به علت اینکه به سن قانونی نرسیده اید به شما مجوز ندهند

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
با توجه به سن شما و به صرف سوال امکان اخذ مجوز نیست.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

برابر مصوبه شورای امنیت ملی کشور با هدف نظم بخشیدن به توزیع و نگهداری و حمل شوکر و سایر تجهیزات دفاعی، در اختیار دادن چنین تجهیزاتی به افراد جامعه و به عبارت دیگر مرجع اعطای مجوز برای این امور برعهده نیروی انتظامی است.

مشاغلی مانند صرافان، طلافروشان، وکلای دادگستری و حتی جامعه پزشکی و پرستاران و داروخانه‌ های شبانه‌روزی به دلیل حساسیت شغلی بالایی که دارند، زمانی که نیاز به تجهیزات دفاع شخصی مانند شوکر برقی دارند، باید به پلیس پیشگیری ناجا مراجعه نمایند و دادخواست خود را ارائه دهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از همان مرجع باید مجوز لازم جهت حمل شوکر اخذ نمایید مستحضر باشه که سن شما زیر سن قانونی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امکان اخذ مجوز برای شما وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا نمیتوانید مگر همان مرجع مربوطه اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به نيروي انتظامي محل مراجعه و مطرح نماييد