مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ نیابت تجدید گردید

با سلام.
وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ نیابت تجدید و برای تاریخ 1401/9/22تعیین گردید یعنی چه؟؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی شعبه مزبور از دادگاه دیگری انجام اموری را خواسته ولیکن هنوز پاسخی دریافت ننموده است بنابراین شعبه برای خارج نشدن پرونده از امار وقت نظارت/احتیاطی صادر نموده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی هنوز باید منتظر بمانید تا جواب نیابت به شعبه اصلی برسد واگاه قاضی رای دهد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
ظاهراً پرونده شما نیابت قضایی خورده به شهری دیگر و رسیدگی به پرونده منوط به پاسخ از طرف شعبه ایست که نیابت داده شده و تا کنون پاسخی ارسال ننموده است ‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مرجع نیابت پاسخ نداده و مجدد پرونده بررسی میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه زمانی را تعیین کرده تا پاسخ نیابت داده شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت مجدد تعیین شده اما نیازی به حضور شما نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی وقت نظارت از امور مربوطه به شعبه است
نگران نباشید و تامل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وقت پرونده جديدي تعيين شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه منتظر نامه ای از دادگاه دیگر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به جهت نیامدن پاسخ و خارج نشدن پرونده ار روند رسیدگی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گویا پرونده شما جهت نیابت به شهر دیگری ارسال شده بود که به دلیل عدم همکاری، وقت بررسی پرونده و اظهارنظر نهایی از طریق شعبه اصلی انجام خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت نظارت یعنی صبور باشید تا سر فرصت پرونده بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقت نظارت که مربوط به امور داخلی شعبه است به جهت اینکه پاسخ نیابت نرسیده تجدید شده