مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شراکت تجاری و اثبات بیسوادی مطلق مورث

سلام. آیا میتوان ابتدا اثبات شراکت مورث و اثبات بیسوادی مطلق مورث با خواندگان را از دادگاه بخواهیم و بعد از اثبات شراکت در دادخواست دیگری تقاضای سهم الشرکه و سود حاصل آز اقدام تجاری را از دادگاه بخواهیم ویا هردو باید توامان ارایه شود . متشکرم از راهنمایی شما بزرگواران

آیا بیسوادی مطلق از موارد حجر محسوب میشود

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر بیسوادی از مصادیق حجر نمی باشد