مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شراکت

سلام. بنده وام ازدواج همسرم دریافت کردم ضامن خودم بردم قسطش خودم میدم همزمان که مبلغ وام واریز شد به حسابم از حساب همسرم. قولنامه ای ملکی تنظیم شد به اسم من که مالک اصلیش و سند بنام مادرم خورده بعدش حالا بعد اختلاف همسرم دادخواست اثبات شراکت و قرداد بیع و تنظیم سند و دستور موقت که سند به اسم من نیست فقط قولنامه ای که چون مادرم شهرستان بود به اسم من نوشته شده را دارد میخواستم ببینم ادعای ایشون درسته ؟نه من برای وام که انتقال دادن نوشته ای دارم نه همسرم نوشته کتبی برای شراکت

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر همسر شما فقط میتواند مبلغ وام را مطالبه کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقساط وام را شما پرداخت کنید به نظر ادعای وی را دادگاه نمی پذیرد.
به هر حال نظر قاضی دادگاه ملاک و شما می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزییات میباشد
شما باید با ارائه مستندات و مدارک و دلایل مالکیت خود را اثبات نمایید و قابل دفاع توسط شما میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
وانگهی مطابق آنچه در سوال آمده است راه دفاع از حقوق شما وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر احتمال موفقیت در این دعوی وجود ندارد