مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شراکت.

با سلام.

من با شریکم در موضوعی بدون وجود قرارداد و بصورت شفاهی توافق بر شراکت کردیم.

اس ام اس هایی هم بینمون رد و بدل شده که بر این امر دلالت داره.

حالا بعد از گذشت 9 ماه از شراکت،رفته شکایت کیفری خیانت در امانت کرده.

من به ایشون رسید محضری داده بودم که کلمه امانت در رسید قید شده بود و من ندیده بودم.

اما شراکت ما در پیام های رد و بدل شده کاملا مشهوده.

حتی اون رسید محضری هم با تهدید ازم گرفته و متن تهدیدش هم پیامک کرده. که اگه رسید محضری ندی فلان میکنم.

من میتونم پرونده رو از حالت کیفری به حقوقی تبدیل کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دست شما نیست شما صرفا می توانید دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و با اثبات موضوع پرونده خیانت در امانت منع تعقیب صادر میشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مراتب توضیحات را در قالب دفاع مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگوی متقابل خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ، نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک و رسیدها و چت ها بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دفاع کنید. دلایل مذکور به اضافه شاهد د هررچیز دیگر اگر دارید ارائه کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله به پیامک ها وچت ها استناد واز خود دفاع کنید منع تعقیب صادر می شود

راحله کیانی

سرکار خانم راحله کیانی :

می بایست شراکت فیمابین اثبات گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن رسید باید بررسی گردد