مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو رنگ دار

سلام و عرض ادب
من یک ماشین 3 ماه پیش از یکی از آشنایان خریدم و گفت ماشین یک کف دست رنگ داره و بعد از کارشناسی رنگ معلوم شد که یک گلگیر رنگ داره و قولنامه هم ذکر شده اگه بیشتر بود فروشنده باید خسارت بده و من اون ماشین و 2 ماه پیش فروختم الان میتونم از فروشنده شکایت کنم؟!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علیرضا خالصی

جناب آقای علیرضا خالصی :

با سلام
چنانچه اتومبیل رو فروخته باشید خیر دیگه امکان شکایت از طرف شما وجود ندارد