مشاوره حقوقی رایگان - شاهدانه ریختیم برا مرغ ها در اومده اومدن بردن شماره خواست زنگ بزنن

شاهدانه ای که ریخته شده از مغازه گرفتیم زیر ی درخت در اومده تابلو هستش که برای کشت نبوده چون مشتی ریخته شده توی محیط یک متر زیاد در اومده یعنی بغل هم بغل هم هستش شاید 20 تا که بوته هم نبوده در ارتفاع 40 سانت زنگ زدن گفتن فردا بیاید می شه یک نفر کمک کنه

پاسخ ها :

اتهام کشت شاهدانه کشت شاهدانه