مشاوره حقوقی رایگان - طراحی سایت

با سلام و احترام
1) آیا برای طراحی سایت باید مجوز داشت ( طراح یه شخص حقیقی است که بصورت فریلنسری کار میکند )
و اگر کسی نداشته باشه و طبق یه قراردادی سایتی رو طراحی کنه و بعدا با کارفرما به مشکل برخورد کنه
آیا کارفرما میتونه از طراح شکایت کنه و بگه چون مجوز نداشته کارش غیر قانونی بوده و طلب خسارت بکنه
یا اینجا قانون به استناد قرارداد عمل میکنه ؟
2) اگر کارفرما بعد از زمان قرارداد ( 6 ماه بعد از تموم شدن مدت یک ساله طراحی سایت ) اقدام به طلب خسارت بکنه ( در صورتیکه مهلت قانونی قرارداد و همچنین هاستو دامنه به پایان رسیده ) میتونه ادعائی داشته باشه ؟
3) در قرارداد ذکر شده که اگر کارفرما پولو سر موقع به طراح نرسونه قرارداد فسخه و باید کل مبلغ رو به طراح بده
4) کل مبلغ قرارداد 5.500 بوده که فقط 1.500 دریافت شده
5) البته الان کل دامنه و هاست از بین رفته چون تمدید نشده

6) من به تعهداتم عمل کردم و سایتو طراحی کردم ولی ایشان الباقی پولو ندادند و میگفتند که اگه فلان کارو انجام بدی الباقی رو میدهم و درخواستائی داشتند که اصلا تو قرارداد ذکر نشده بوده

7) البته سندی که نشون بده که سایت به روئت ایشون رسیده ندارم ولی خب خودشون اقرار دارند که کار انجام شده ولی خب چون از مدت قرارداد یه سالو نیم میگذره و کل هاستو دامنه دیگه از بین رفته ، چیزی مستند که بخوام تو دادگاه مطرح کنم که سایتی بوده نیست

8) اصلا اگه ایشون تو زمان قرارداد شکایت نکنه ، میتونه ادعائی داشته باشه ؟
با تشکر از شما و سایت خوبتون

پاسخ ها :

یوسف سمیعی

یوسف سمیعی :

استان :

با سلام و احترام تا جایی که بنده اطلاع دارم ارایه خدمات طراحی سایت احتیاج به مجوز ندارد و طبق همان قرارداد میان طرفین عمل می کنند. اینکه مدت گذشته باشد تاثیری در امکان مطالبه خسارت ندارد و مدعی هر زمانی می تواند ادعای خود را مطرح کند. دعوای خسارت از دشوار ترین دعاوی حقوقی است و موفقیت در آن بسیار بعید. طرح اینچنین ادعاهایی بیشتر جنبه تاثیر روانی و مذاکراتی دارد ولی از منظر حقوقی باید توضیح دهید که دقیقاً چه خسارتی را از چه بابتی می خواهد مثلاً کوتاهی در انجام تعهد یا تاخیر یا تضمین و غیره تا بتوانم میزان قوت ادعای کارفرمای شما را بررسی کنم. به نظر می رسد جایی برای نگرانی برای شما وجود نداشته باشد چراکه موضوع سایت منتفی شده است. اما شما می توانید دادخواست مطالبه وجه باقیمانده خود را بنمایید یا بهتر است یک اظهارنامه در اینخصوص برای کارفرما بفرستید چون ایشان طبق قرارداد باید مبلغ شما را پرداخت کند.